Verandan blev grönrum

Jag har minsann inte begåvats med några gröna fingrar, men då jag såg att det fanns en gammal kvarglömd blombänk nere i källaren kunde jag inte låta bli att låtsas vara trädgårdsmästare.

Ett är i alla fall säkert – man lär sig inte om man inte provar.

trädgård

Planen är att bänken imorgon utökas med olika örter som jag hoppas hitta på trädgårdsmässan.

7 Replies to “Verandan blev grönrum”

 1. Hejsan! hade besök av några kompisar som pratade om din blogg och då först förstod jag vem det var som mammaspring var! (Camillla som fotade dej sade nämligen att hon hade varit hem till dej, men jag kände inte till din blogg och kände inte igen dej från just dom blogginläggen!) Jag är lite trög ibland helt klart, men kul att ha hittat hit nu, och tusen tack för den fina gödseln som är i full användning i trädgården redan nu! jag har kärrat ut den och börjat så redan nämligen.
  Hör av dej sen om du vill ha hjälp att komma igång med fönstren! jag har en massa fönster här hemma som skall kittas så det är bara att komma förbi så visar jag åt dej hur man gör – det är lättare än man tror, men lättare att komma igång om man har nån som visar en handgripligen hur det funkar tycker jag. Bra idé att bli intresserad av trädgård när man har så bra förutsättningar som ni har – helt fantastisk gård och läge och hus och allt!

 2. Är det en pärlhyasint du har på nedre hyllan? Tänkte bara att den inte gillar att stå i alltför varmt, blommar då fort ut. 🙂 Fast o andra sidan gör det ju säkert inte så mycket, sen kan du ju gräva ner den där du vill att det blommar nästa åt. 🙂 Lycka till med de gröna fingrarna, avundas dig med en helt egen trädgård!

 3. Escreva mais, isso é tudo que tenho a expressar. Literalmente, parece que você contou com uma inspiração para realizar seu matéria.
  Você certamente sabe o que você está falando, por que jogar excepto a sua
  lucidez em somente depositar vídeos para o seu site
  quando você poderia estar nos dando alguma coisa esclarecedor para articular?

 4. Större kruka till basilikan! En riktigt redigt stor en med bra mylla o lite skit (eller gödselpinnar) nedblandat så håller den sig fuktig längre och blir snabbt en redig buske!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s