Spegel av en fönsterkarm

Vi var i behov av en spegel, men inget jag kikade på kändes helt rätt. Men så sprang jag på en gammal fönsterkarm med autentisk patina vid Curatio för fyra euro och med ens visste jag att jag hittat det rätta virket. Bad glasmästaren skära till en spegel i rätt storlek och några spikslag senare var spegeln på väggen. Snabbt och enkelt.

spegel

3 Replies to “Spegel av en fönsterkarm”

  1. Snygg spegel! Du är härligt kvick i vändningar då du får en idé. Jag går omkring och har idéer, men får inget gjort och glömmer typ alla till slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s