Att träffas över en kopp te

Allt sedan vi flyttat hem gen har jag flera gånger reflekterat över hur annorlunda vardagen ter sig i eget hus. Det är som om tiden aldrig riktigt räcker till och som om sysslorna aldrig tar slut. Vart man än vänder sig finns det ved att hugga, ved att bäras in, löv att kratta, fönster att reparera, äppelträd att beskära, staket att måla och tak att tvätta.

Just idag hälsade fina Caroline på hos oss och under en god stund vältrade vi oss i livets mödor. Vi hann till och med förbättra världen en del, och fundera över allt det där som bara händer utan att man kan påverka livets gång. Och som vi satt där tänkte jag att livet är bra nyckfullt ibland – båda två hade vi förutspått att vi skulle bo någon helt annanstans än där vi bor just nu. Likväl gillar vi livet här bättre än bra.

SAMSUNG CSC

Brödlådan nedan lyckades jag ropa till mig via en lokal Köp&Sälj sajt. Således fick den lov att lämna Carolines hem och flytta in hos mig. Gillar den skarpt eftersom den känns som gjord för köket.

SAMSUNG CSC

Kakorna till vänster har Amanda bakat och är försvinnande goda. Receptet kommer en annan gång.

2 Replies to “Att träffas över en kopp te”

  1. Tack fina för idag! Helt otroligt vackert hem ni har & tack snälla för sällskapet! Var riktigt riktigt trevligt! Hoppas vi förbättrar världen en dag snart igen* Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s