Riktigt möra revbensspjäll

Allt sedan vi flyttat till landet och jag tagit timeout från allt som heter jobb, har mitt köpbeteende ändrat markant. Från att tidigare inte haft någon koll på matpriser, har jag plötsligt stenkoll på vilka erbjudanden som finns i vilka matvaruaffärer. Det här har i sin tur medfört att jag långt planerar veckomenyn utgående ifrån vad butiker just den veckar gör reklam för. Hör och häpnad – det hade jag då aldrig kunnat tro.

Den här lördagen bjöd således på revbensspjäll. Kokade dem först så de blev alldeles möra, varefter de åkte in i ugnen medan jag penslade på en glaze i tre omgångar. Godare ribs finns inte! Och även om det låter krångligt så är det inte det. Tro mig!

Receptet hittar du här.

SAMSUNG CSC

Serverade ribsen med sallad och hemmagjord foccaccia. Nam!

One Reply to “Riktigt möra revbensspjäll”

  1. Oj så gott! Har aldrig gjort revbensspjäll hemma men det är alltså inte så omständigt. Och bra att skaffa koll på priser. Grönsaker brukar jag vara ganska bra på att handla efter erbjudanden, för oftast är det ju när vissa saker är i säsong som de också är billigast, och godast, men mat överlag köper jag efter gammal vana. Ska nog tänka över det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s