Ny bekantskap: Inov-8 F-Lite 185

Egentligen åkte jag och Molly iväg till stan eftersom vi skulle plocka upp en sulky att ha i bilen, men likväl kom jag hem med ett par nya löpskor. Jag skyller på honom som sålde skorna till mig. Men så kommer jag ihåg ett inlägg som jag läst på bloggen Hormoner och hemorrojder och bestämmer mig för att släta över det hela med att kalla det för push-present jag också.

Då ungarna såg att jag ställt fram skorna frågade de i tur och ordning ifall jag var på väg ut och springa nu. Jag misstänker att de upplevt att dagordningen varit upp och ner när jag varit stillasittande hemma. Det blev hur som haver bara lite spring idag, men desto mer intensiv gång. Och skorna – de fick helt klart godkänt.

Inov-8 var en trevlig överraskning. Så jag kan inte annat än tacka säljaren på Sportia i Mylly. Skorna ger en bra känsla av underlaget och sägs bidra till ett naturligt steg. De har också ett bra grepp vilket gör att de lämpar sig för olika typer av underlag. Själv blev jag förtjust i passformen. De var tillräckligt mjuka och rymliga framtill, utan att för den skull ha det karaktäristiska ankfotslika utseendet som Nike free har. Och vikten är helt i egen klass för sig. Så lätta att de knappt känns på foten. Storleksmässigt var jag tvungen att gå ner en halv cm. Så här långt är jag helnöjd. Det återstår att se hur skorna känns efter att jag sprungit ett par hundra kilometer i dem.

SAMSUNG CSC

Och sulkyn – den förblev oköpt. Är det förresten någon som har en på lager? Maila mig i så fall på mammaspring@gmail.com.

One Reply to “Ny bekantskap: Inov-8 F-Lite 185”

  1. Push-present, hihi. Fast jag instruerade min man noggrant att jag minsann inte ville ha någon förlossningspresent, i alla fall inte något bling bling, typ smycke. Men om man skulle få springskor kunde man ju ändra sig 🙂

    Vad spännande med dessa. Kanske ska testa ett par vid tillfälle. Nike free passar inte mina fötter, just pga ankfots-likheten på dem, men dessa verkar vara smalare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s