Hemma igen

Ett dygn på BB räckte för oss. Borta bra men hemma bäst.

Nu återupplever jag allt det där som jag glömt. Mjölken som rinner till. En mun som aldrig verkar bli mätt. Oändligt många blöjbyten. Och oändligt med kärlek.

En ny människa. En helt egen liten personlighet. En egen vilja. Nytt.

Samtidigt känns allt så bekant. Samma vita dress, samma strumpor och samma mössa som Amanda och Viktor haft på sig då de en gång i tiden åkt hem från BB.

MOLLY

21 Replies to “Hemma igen”

  1. Grattis till er! Underbart med en liten baby. Tänk om vi hade vetat dethär då vi sprang tillsammans för ett år sedan och pratade barn. Nu har vi båda varsin liten flicka. Nå, min Astrid är redan fyra månader så hon ser stor ut i jämförelse.

    1. Härligt härligt! En liten Astrid. Så fint namn! Jo jag har tänkt många ggr pä dig och blev glad då jag såg din kommentar på Annas sida om att du skulle delta i post graviditetsspring 🙂

    1. Hehe… Det är något jag verkar vara bra på 🙂 Att få till rejäla knåddar 🙂 Viktor vägde ju 3,9 kg och då föddes han i v.36. Och nej – inget grav diabetes. 🙂

  2. Grattis till hela fina familjen! Som en annan läsare skrev så är även jag mäkta imponerad av allt du hinner med;) härligt kreativ å effektiv! Lycka till med det mysiga familjelivet på landet. Själv är jag bosatt i Stockholm men drömmer om att flytta hem till huset i VästNyland på andra sidan potten:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s