Nu är hon här

Längtan och väntan blev enormt lång, eftersom vi var övertygade om att hon skulle tjuvstarta livet. Men då det kom till kritan, hann vi knappt med innan hon var ute. Nu är ligger hur som haver äntligen i min famn – vår lilla Molly. Och hon är förstås den sötaste, finaste och mest underbara varelse jag sett.

20140324-083730.jpg

73 Replies to “Nu är hon här”

 1. Grattis! 🙂
  Kom på att nu när du är stationerad i Pargas så är landsvägsspring inte alls omöjligt i sommar då jag semestrar i dina knutar!

 2. Åååh, blir helt matt redan av de underbara fötterna ❤ Stor kram och jätte grattis till er alla! Ser fram emot detaljerad förlossningsberättelse då du orkar (älskar ju dem!), njut av bebisdoften och hoppas du själv mår bra!

 3. Många gratulationer till er! Speciellt till Viktor som blivit storebror!
  Hälsar
  fd dagiskompisen Alissa med familj

 4. Åååh härliga små forslingar som tittar fram* Ett jätte jätte stort grattis hela familjen, härliga nyheter & hoppas allt är bara bra* Hälsa familjen din & speciellt ”storasyskonen” 🙂 De måtte vara stolta över att fått en söt liten lillasyster! Kramizar*

 5. Grattis!
  Du vet inte vem jag är, men jag följer din blogg och älskar den! Är stort imponerad över allt du hinner med och att du dessutom hinner dokumentera det till andras glädje! Regina Simonsen, Borgå

  1. Tack! Vad kul att höra att du gillar min blogg! Jättetrevligt att du också berättar om dig själv, funderar ofta över vem och vilka ni är som läser vad jag skriver…

 6. Stort grattis Mikaela o familjen. Jag följer med stort intresse din blogg. Hälsa även fammo Helena, från Annika i dragsfjärd. Känner henne via röda korset 🙂 hon brukade berätta varmt om er redan då ❤ kram från Annika, joans kompis

 7. Ett stort grattis till sötnosen!! Oj oj vilket litet liv ni nu har att ta hand om och njuta av ❤ Hälsningar från Washington DC från spring Emma, och joo jag blir nog babysjuk av att se det här! 🙂

 8. Så underbart att hon är här nu! Och att allt gick väl. Som någon annan här innan väntar jag också med spänning på förlossningsberättelsen, men sen då ni hittat er lunk. Tillsammans. Ooh! Det är bara så fint, en sån ÄRA, att få lära känna en ny liten, perfekt, människa. Stort, stort grattis till er alla! Snusa lite på henne också för min del, finns ju ingen bättre doft! ❤

 9. Oh va roligt att höra! Grattis till dig och hela familjen! Molly vet inte till hurdan fin familj hon har kommit!! 🙂

   1. Nä, jag vet! 🙂 Jag tycker också att smärtan lähtee lapasesta ju snabbare det går. Hade egentligen ingen kontroll alls då med Sindre, eller minns överhuvudtaget ingenting från hans förlossning, hann som inte ens reflektera.

 10. Stort grattis! Kan ju inte annat än gratulera till det fina namnvalet också. Hälsar en mamma till en Molly 2 år och 4 månader 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s