SNAKK om stil och anti-stil

Det kom ett mail från Linn som jag helt enkelt inte kunde motstå att svara på. Lyssna till SNAKK på söndag och skriv din egen lista. Här kommer min:

Min stil med tre ord: enkel, praktisk, smidig.
Det här plagget skulle aldrig komma nära min kropp: One Piece (tror bestämt det skulle finnas stor risk för skilsmässa ifall jag klädde mig i sådan)
Just nu har jag på mig: en ylletröja, yllesockor, tights
Det här är en bild på mig när jag kände mig bekväm: sköna skor, sköna byxor, skön topp och skön slimmad tunn dunjacka. Perfekt!michaela på stranden

Det här är en bild på mig för länge sedan: (oh my)michaela_ung
Jag känner mig allra snyggast i: kläder som känns sköna på. Ogillar exempelvis klänningar och riktigt höga klackar eftersom jag inte än har hittat en klänning som varit smickrande. Och behöver jag ens nämna att jag tycker att höga klackar är sjukt obekväma, även om de får benen att se snyggare ut.michaela_gruvan_jean
Mitt favoritplagg just nu: surprise, surpriseallt som inte spänner åt magen. Och mina yllesockor.

Min stil hemma med tre ord: nytt, gammalt, släktens.
Jag skulle aldrig inreda med: lånade pengar.
Pryl jag suktar efter: Oj, det finns mycket jag suktar efter. Bland annat ett gammalt, litet skrivbord från Billnäs ligger rätt så högt uppe på önskelistan. Liksom en lampa från Secto Design. Och Iittalas Bird av Anu Penttinen. Och så apan från Boysen. Ojojoj… rosendahl-oak-rabbit-by-kay-bojesen
Mitt bästa stylingtips: blanda hejvilt nytt och gammalt för att få hemmet personligt.
Min favoritplats hemma: köket och verandan.
Mitt problemhörn hemma: köksingången och källaren är än så länge problemhörn eftersom vi inte tagit tag i dem ännu.

5 Replies to “SNAKK om stil och anti-stil”

  1. På tal om billnäs skrivbordet. På facebook finns det en sida som heter pryltorg/osta ja myy, där har det en längre tid cirkulerat ett billnäs skrivbord.

  2. Oj, blev helt chockad över att du inte hittar smickrande klänningar! Jag som tycker att klänningar är det mest smickrande någonsin 🙂 I och för sig då är du snygg i allt och skulle jag kunna bära upp jeansshorts så som du gör på bilden där så skulle jag kanske inte heller använda klänningar hela tiden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s