Vad vi gjort

En tisdag som denna hade egentligen kunnat innehålla precis hur mycket måsten som helst. Jag hade kunnat städa. Jag hade kunnat röja i trädgården. Jag hade till och med kunnat mocka hästskit ute i hagen. Men istället valde jag att göra allt annat.

Istället för att göra tråkigheter valde jag att göra roligheter. Gick alltså en långpromenad i gassande solsken tillsammans med M, varefter vi fortsatte njuta av förmiddagen sittandes i stentrappan.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Som jag hämtat ungarna var det dags för liv och rörelse – mammor som latar sig accepteras inte. Vi rörde alltså ihop trolldeg och satte igång pysselverkstaden, samtidigt som jag svängde ihop två olika sorters bröd. Men mer om brödbaket en annan dag.

amanda_modellerar

En krokodil till vänster och Snorkfröken till höger. Trolldeg – jag säger då det – vilket lätt sätt att få barnen sysselsatta.

One Reply to “Vad vi gjort”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s