Begagnat

För några dagar sedan blev jag tipsad om lopptorget Seesam i St:Karins och eftersom behovet av barnkläder kvarstår, valde jag att prova lyckan. Min första tanke var att utbudet var fantastiskt bra, men samtidigt fantastiskt dyrt. Barnjackor kostade lätt uppemot 40 euro och även om det var riktigt fina jackor så svider blotta tanken att betala så pass mycket för begagnade kläder.

Läderskor till Viktor och Amanda och en ny mössa från Lindberg fick hur som helst följa med mig hem, liksom en body från Po.P och handskar från Peak Performance. Nappflaskan från Nuby borde jag däremot låtit stå kvar på hyllan. Lockades av texten kolik, men som jag kom hem insåg jag att paketet bestod av engångspåsar att lägga i själva flaskan och inte en gammaldags nappflaska som jag trott. Slarvigt av mig att inte läsa på mer.

Jakten efter det där perfekta lopptorget fortsätter alltså.

SAMSUNG CSC

Sitter och planerar en resa till gamla hoods för där fanns minsann både utbud och rätta priser.

5 Replies to “Begagnat”

  1. Pikku-Siili i Åbo (Manhattan ) är ett loppis speciellt för barnkläder och sånt.Där hittar du säkert något till babyn och vad jag sett är det helt ok priser. Sen finns ju en vanlig kirppis brevid. Lycka till!

  2. Ett tips gällande Nuby nappflaskan, den är faktiskt ypperlig om ni är ute på resande fot, eftersom du bara byter en ny påse till den då du inte har möjlighet att rengöra/koka flaskan. Så slipper du ha även en hel massa nappflaskor med dig!

  3. Oj vilka fina fynd du gjort – jo minsann, det är ganska dyrt här i trakterna, tyvärr :/ Hoppas snart att det blir förmånligare, för ibland tycker jag att priserna är nästan samma som i butikerna och då är det ju begagnat :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s