Boktipset

Även om Pinterest är fyllt till bredden av tips och idéer av olika det slag, kan jag inte låta bli att nu och då införskaffa en och annan bok. Gillar känslan böcker ger och föredrar the real thing framom läsplattor alla gånger.

Jeanette Bauer som bloggar under Fröken Bauer har precis gett ut en bok full med idéer som beskriver hur man kan få till ett spännande barnrum. Även om stilen är långt ifrån min egen uppskattar jag hennes uppfinningsrikedom och användning av färg. Köpte min egen bok via adlibris och fick den hemskickad per post på bara några dagar.

boktipset

En annan liten pärla jag nu och då brukar ta fram och bläddra i är Karin Lindroos bok om Loppisfynd. Hennes blogg behöver knappast någon större presentation – en karamell – det är vad den är!

SAMSUNG CSC

4 Replies to “Boktipset”

  1. OK Omin Käsin är helt ljuvlig! Både som estetiskt föremål och som tips. Men vitsi du är produktiv! Jag har ingen aning hur du hinner med allt fix i hemmet plus DIY projekt plus familj+ graviditet. Du gör liksom på en dag vad jag gör på en vecka! Lite av den energin skulle du gärna få skicka hitåt, så skulle tavlorna kanske hitta upp på väggen 🙂

  2. After reading through loads off average blog sites and articles I struck
    gold with your excellent website. Definitely a nurishing change to see an article that’s helpful,
    applicable and quite informational.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s