Vinter och skrönor

Mountain Buggyn som jag beställde för någon vecka tillbaka anlände och även om det än så länge inte finns någon baby i sikte ville jag ta ut vagnen på ett testkör. Dagens terräng var rätt så svårforcerad med åkermark och smala skogsstigar, men likväl kom vi fram. På hemvägen fick jag t.o.m. testa vagnen med rejäl vikt då Viktor la sig på bakhasorna och vägrade gå. Egentligen kan jag ju inte klandra honom – hade jag varit snäppet mindre hade jag gjort precis samma sak.

Skrock och snö

Hade det inte varit för gårdagens skogsarbete hade det knappast snöat idag. Nästan så jag önskar att vi väntat ett par veckor till. För att gardera mig mot ytterligare snöfall ställer jag således åter igen fram både snöspaden och pulkan.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Längs gamla stigar

Till allas vår stora glädje kom min mamma idag på ett spontanbesök och således fick hon lov att följa med ut på promenad. Hon försökte minnas 50 år tillbaka i tiden och komma på var hon en gång i tiden gått – och visst hittade hon vägen. Spännande att höra till gamla berättelser om hur det varit förr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s