Magbild v. 36+

Här kommer äntligen bilden många frågat efter. 

I vardagen upplever jag mig både enorm och klumpig, men då jag ser bilden nedan tycker jag faktiskt inte alls att jag ser ut som en elefant. Magen är precis lagom, mäter 31,5 cm och hittills har jag samlat på mig 11 extra kilogram. Elva kilo som kommer att försvinna så fort jag får på mig löpskorna igen.

magen_anvand

I övrigt mår jag rätt så bra. Härom kvällen var jag övertygad om att jag skulle få åka in till förlossningen, men så somnade jag och följande morgon då jag vaknade kunde jag snopet konstatera att det varit falskt alarm.

10 Replies to “Magbild v. 36+”

  1. Så vacker så vacker!
    Jag var säker på att jag var en sån person som inte skulle sakna min mage när den försvann, men när jag ser dig gör jag faktiskt det. Fast innehållet på utsidan är ju faktiskt ännu bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s