Frukost på egenhand

Morgonrutinerna har börjat följa samma mönster oberoende morgon. Gröten skall kokas och elden skall tändas. Även om dessa göromål numera hör till favoriterna eftersom det är rätt så mysigt att vakna, sticka ner fötterna i ulltofflorna och gå ner till köket i all tystnad och ensamhet, kändes det också fantastiskt skönt att ta sovmorgon och vakna först långt efter att alla rutiner var överstökade.

Plockade fram den gamla kopparpannan jag fått av min mamma och kokade tevatten i all enkelhet. Svårt att förstå att jag bara en kort tid tillbaka, vid samma tidpunkt, redan hade spenderat ett par timmar på kontoret efter att först lämnat på dagis och sedan suttit i bilköer på ring 1.

Jag kommer verkligen försöka njuta av varje stund hemma det här året – för innan jag vet om det, kommer det att vara ett minne blott.

frukost

6 Replies to “Frukost på egenhand”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s