Världens absolut godaste morotsbröd

Jag är den första att erkänna att jag är beroende av bröd av alla det slag. Och jag är också snabb att erkänna då det recept jag trott hört till världens bästa på ett ögonblick utklassats av Underbara Clara.

Skyller på graviditeten, men förra natten drabbades jag av ett enormt sug efter nybakat bröd. Eftersom Underbara Clara lämpligt nog skrivit om ett fantastiskt gott morotsbröd med honung kändes det rätt så givet att välja att prova på just den varianten.

Ojojoj… Jag behövde inte känna mig besviken. Lovar och svär att det var det godaste brödet jag någonsin smakat.

Höll mig nästan till anvisningarna. Lät kanske brödet jäsa lite längre och så penslade jag faktiskt brödet efter halva gräddningstiden med en blandning av salt, socker och vatten. Men i det stora hela gjorde jag som sades.

En stor del av brödet lade jag i frysen på momangen, men en del lät jag stå kvar under bakduken fram till frukost. Lika gott idag på morgonen som igår under natten. Gott var bara förnamnet!

SAMSUNG CSC

Så lätt – så gott! Glöm köpebröd – det här tänker jag baka snart igen!

One Reply to “Världens absolut godaste morotsbröd”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s