Pansarvagnen

Några ynka månader tillbaka var jag övertygad om att jag var en äkta Bugaboo-mama, men så gick det som det gick och stadsmiljön byttes plötsligt till landsbygd. Rätt så fort insåg jag att smidiga små rörliga framhjul inte var något för skitiga sandvägar och till min stora förvåning gapade jag plötsligt efter fyrhjulingar, alias pansarvagnar.

Föll pladask för denna gamla Kronan vagn som jag hittade på en köp och sälj -nätsida. För 170 euro fick jag två chassin, liggdel, sittdel, fem olika färgvarianter att välja mellan, regnskydd, hjulskydd och gudvetvad.

Eftersom själva liggdelen kändes halvfärdig utan fodertyg, valde jag att sy i ett beige fodertyg för att göra liggdelen aningen gosigare. I fotändan sydde jag i ett par fickor – perfekt att lägga i exempelvis nycklar, plånbok, nappar, blöjor etc.

vagnen

Amandas gamla gosiga babytäcke fick bli sovpåse. Vek täcket på mitten och sydde helt enkelt i två dragkedjor – en kortare i huvudändan och en lång variant nedtill.

Nästan så jag önskar att jag själv kunde få krypa ner i vagnen för en tupplur.

3 Replies to “Pansarvagnen”

  1. OJ, ser mysigt ut!! Jag minns att jag nästan drömde mardrömmar då jag sku välja hurdan vagn jag ville ha. Inte helt lätt val. Men valet föll till sist på en både och variant. Det kom liksom med både stor och bastanta hjul samt ett par mindre svängbara, man kan alltså byta ut framhjulen om man vill. Funkar perfekt då jag ibland traskar omkring i affärer.

    Hoppas att du blir nöjd med ditt köp!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s