Sy ditt eget babynest

Då Amanda och Viktor låg i magen hade jag aldrig hört talas om babynest, men just under den här graviditeten känns det som om det är en pryl som är alldeles, alldeles nödvändig. Eftersom det lilla boet kostar runt hundralappen i butik bestämde jag mig för att googla fram mönster och sy ett eget. Det mönster jag följde hittar du här.

SAMSUNG CSC

Material

Det blå tyget är det lakan som jag en gång i tiden köpte från Stockmann då jag flyttade hemifrån för sisådär 15 år sedan. Det bruna tyget snubblade jag över på loppis. Fyllningen är dels köpt i butik och dels från mammalådan som FPA bjussat på. Snöret liksom kantbandet är köpt i affär. Totalpris landar således på ca. 10 euro.

Filten fick Viktor som gåva då han föddes och hästen köpte jag på loppis för många år sedan.

4 Replies to “Sy ditt eget babynest”

  1. Det där är typ den bästa babyprylen som finns! Våra båda flickor har sovit sina första ca.5mån i en sån. Känns bara som att dom inte alls hittat hit till Finland ännu, finns väl inte ens att köpa här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s