Det stora klippet

Grav.hormonerna gjorde att jag på ett ögonblick bestämde mig för att klippa av sisådär 20 cm av kalufsen som jag låtit växa ut sedan år 2009. Förändringen var tydligen så pass radikal att frisör numero uno (som för övrigt var en man) vägrade klippa mig enligt önskemål. Istället fegade han med en klassisk lång bob som han menade passa mig betydligt bättre. En klassisk och tidlös look kallade han det visst. 

Kan ändå lugnt konstatera att jag är lika envis då det kommer till hår som till att beta av kilometer efter kilometer i löpspåret – jag ger mig inte.

Frisör nummer två fick således lov att uppfylla min önskan redan därpå följande dag – för om det är ett som är säkert, så är det att en envis gravidozilla inte kan bli övertalad.

Fick håret jag ville ha och nu är jag nöjd

använd

Likväl är jag förvånad att så få ens noterat det stora klippet. Kan det bero på att jag under de senaste tre åren gått med håret i knut dag som natt?

15 Replies to “Det stora klippet”

  1. Jag klippte av 15-20 cm av mitt hår i december och det var inte riktigt någon som reagerade då heller. En kollega noterade det i slutet av januari 😉

    Ditt hår ser riktigt fräscht ut 🙂

  2. Vad lockigt det är! Jätte snyggt också! När jag klippte håret slutade folk känna igen mig. Det var väldigt absurt och lite jobbigt när man fick presentera sig pånytt för en massa människor.

    1. Nå gissa har jag lockat det med plattången. Normalt är jag ju platthårig så det sjunger om det. Men lockarna håller faktiskt i sig tre-fyra dagar nu med plattången så det är helt ok.

    1. Nåmen vänta så ska jag fota den någon dag snart. Har beräknat om en månad så jag har en hel lång väntan kvar ännu. Ena dagen trodde jag det redan var på G, men så följande dag var det coolt igen.

  3. Snyggt och fräscht!!! Ska också och klippa mig lite kortare i kalufsen på torsdag (i Pargas faktsikt…). Är också en som går med håret i svans hela tiden… 🙂

  4. Jättefint! Och du ser just sådär glowing ut som vackra, gravida, gör på bilden med den fina,runda, magen.. ❤ Jag har klippt mitt ungefär lika kort varje gång det varit en liten på kommande och nu till jobbstart. Nu senast stod jag ju också och viftade så hårt jag kunde med det följande dag och ingen i familjen märkte vad det var som var annorlunda med mig. Då klippte jag endå av håret på en lång fläta. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s