Strumpor från Gococo

Det kändes nästan som rena rama julafton, då Viktor idag kom springandes från postlådan med ett stort blått paket adresserat till mig. Ivrig som han var rev han upp paketet på två röda utan att jag hann så mycket som säga stop. Tyvärr var hans lycka rätt så kortvarig då det trillade ut en hel massa strumpor – eller springsockor som han själv kallade det. Det hela slutade med ett krasst konstaterande att paketet nog var till mamma och inte honom själv.

Då jag äntligen hade en chans att klämma och känna på innehållet insåg jag rätt så fort att det innehöll de där omtalade kompressionstrumporna i ull som jag så länge spanat in.

Compression Skiing är en kompressionsstrumpa som är speciellt utvecklad med tanke på skidåkning. Merinoullen har en utmärkt förmåga att hålla värmen trots väta och är både luktfri och snabbtorkande. Kompressionen gör i sin tur att cirkulationen i fötterna ökar som i sin tur både resulterar i piggare ben och snabbare återhämtning.

Just i år har jag fått avstå både backe och längdspår, men strumporna kommer väl till pass hur som helst. Gococos strumpor gör mig inte besviken och den glada färgen piggar upp vilken outfit som helst.

Drog på mig kompressionsstrumporna på ett ögonblick – vilken perfekt uppfinning också för gravidtrötta fossingar.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

I samarbete med Gococo.se

One Reply to “Strumpor från Gococo”

  1. Favoritstrumporna alla kategorier! De i ull skulle jag vilja testa också för nu på vintern får mina kokossockor vila (springer inte i andra strumpor sommartid).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s