Uteliv och kräm på havtorn

Listan på vad som skall göras inomhus börjar så småningom bli kortare, vilket erbjöd ett ypperligt tillfälle till uteliv. Vi valde vägen som fortsätter rakt fram från oss och till min stora glädje insåg jag med ens potential till både lugna vagnpromenader och tuffa backpass. Det första jag kommer att göra så fort pyret i magen behagar titta ut är att jag med hjälp av Mr. Garmin kommer att mäta upp en lagom må-bra-runda på sisådär 10 -12 km.

Idag testade ungarna redan på att springa en del av sträckan och med tanke på deras rödrosiga kinder och glada uppsyn var de nöjda med underlaget.

uteliv

Vecka 36, vilket betyder att dagen då Viktor valde titta ut snart har passerats. Kulan är rätt så framtung och har helt klart ändrat fysiken hos mig. Plötsligt får jag mjölksyra av minsta lilla ansträngning. Ska jag någonsin mera klara av maraton på 3:30?

Vitaminbomb

Inspirerad av min mammas goda havtornskräm valde jag svänga ihop min egen variant hemma. Kokade upp vatten och pressade ur saften ur havtornen. Därefter sötade jag det hela och lade till potatismjöl för att få till den rätta konsistensen. Gott var bara förnamnet.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

2 Replies to “Uteliv och kräm på havtorn”

  1. Fin fin mage!! 🙂 Inte länge kvar nu – njut så länge de varar! Verkar som ni haft en fin dag* Ps. annars – var har du inhandlat de fin fina träkulorna som du hade på lampsladden för några inlägg sen? Vill ju osså ha ;0) Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s