Första dagen på mamma-ledigheten

Länge har bebisen i magen visat tecken på att vilja ut långt före dagen D, men insikten om att det kan bli en lång väntan blir starkare för var dag som passerar. Känningar i ryggen och starka sammandragningar i kombination med en trötthet som det inte verkar vara någon hejd på gör att den här sista tiden känns mer som pest än fest. Samtidigt har jag ännu så pass mycket på hälft att jag inte på långa vägar har tid för amningsrumba ännu på någon vecka eller så. Å ena sidan är det skönt att jag vet att den kritiska tiden är förbi. Å andra sidan är jag nu mer eller mindre rädd för att jag eventuellt till och med kommer att gå över tiden. Hujedamig! 

Dagen till ära njöt jag av de sista dropparna äppelmust som vänliga grannen hämtat över i välkomstpresent, samt gudomligt gott bröd från den lokala bagaren.

Resten av dagen kantades av besök efter besök, vilket gjorde att vi fick lov att omorganisera schemat. Samtidigt finns det nog inget som är så välkommet som besök – så otroligt skoj med spontana möten från höger och vänster.

SAMSUNG CSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s