Nytt från Röhnisch

Förstå att jag blev glad då jag fick ett meddelande till telefonen att det fanns paket som väntade på att bli uthämtade på posten. Än mer lycklig blev jag då jag såg det rosa paketet som betydde att avsändaren var ingen mindre än Röhnisch.

Inte ens det faktum att jag i nuläget är långt ifrån löpklar kunde få mig på dåligt humör – tvärtom – blev än mer taggad på all kommande barnvagnslöpning som jag kommer att få njuta av inom bara några få veckor.

Förutom shape tights, träningstopp och långärmad teknisk blus med finfina detaljer, fick jag också hemskickat ett par snyggbyxor. De svarta byxorna hör egentligen till golfserien, men med shape effekt, uppslag och fina detaljer kommer de här byxorna att bli vardagsbyxor för mig.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Shape vadå´?

Shape innebär att tyget verkligen formar och håller in. Löpartightsen sitter som berget utan att jag behöver snöra om i midjan och inte heller behöver jag vara rädd för att de ska hasa ner i grenen. Golfbyxan har likaså hög midja som kommer trolla bort babybulan på ett ögonblick.

One Reply to “Nytt från Röhnisch”

  1. Tycker det är kiva att man nu får Röhnisch från lokala klädbutiken Nicholos & Nicolina. Ännu satsar hon bara på deras golfplagg men kanske hon tar in lite annat oxå om vi trycker på lite 🙂 Såg att hon plockat lite smått från fitnessplaggen oxå men inga löpningskläder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s