Gör om lampskärm med washitejp

Uppdaterade ett par gamla lampor genom att klä dem med wahitejp som jag köpt på Clas Ohlson.

Fördelar med att använda den här typen av papperstejp är att det går fort och att tejpen är rätt så smidig att forma. Det negativa är att jag upplever att den inte alltid fäster så bra som jag önskar.

13_2_5

2 Replies to “Gör om lampskärm med washitejp”

  1. Hej du! Och tack för utmaningen du gav för ett tag sen, hade ju massor av läsa ikapp här på din blogg! Dagarna går mest till jobb, familj och nåt löpass just nu – skriver i min egen blogg men läser lite i andras. Och att ni flyttat hem är ju häftigt! Gillar tapeterna du visar men också killsängen som är ett mål – kan bara tänka mig hur nöjd han ska va! Hur länge är det nu kvar till bebis? Kram Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s