DIY fotbollssäng

Söndrig skiva

Allt efter att jag visat en bild på en fotbollssäng åt Viktor, har han tjatat och tjatat, och tjatat lite till om den nya sängen han ville ha. Han har faktiskt tjatat till den milda grad att sängen stod riktigt högt upp på listan över saker som behövde utföras för att vi skulle känna oss hemmastadda.

Idag blev det hur som helst färdigställt.

Idén till sängen skissade jag upp på ett papper utgående ifrån den bädd herrn redan hade i sin besittning. Gick därefter med bestämda steg till det lokala snickeriet, för att några dagar senare kunna hämta ut färdigt sågade och hyvlade delar, precis enligt önskemål. Nätet plockade vi i sin tur upp från den lokala fiskeriboden, och själva ihopsättningen gick i en handvändning.

Matchen var igång så fort bilderna var tagna och jag gissar det kommer bli en hel del spännande dueller inom snar framtid.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

13 Replies to “DIY fotbollssäng”

  1. Måns prata om sängen då han kom hem så måste visa den. Gissa vem som nu kommer att kräva en sån. Dessutom såg han genast att pojkarna har likadana mjukisflygplan…

    1. 🙂 Hehe… sorry för det! Jo idag på morgonen var Viktor viktig med vilken leksak han skulle ta med sig.Allt var beroende av vilken leksak Måns skulle ha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s