Livet hemma

Förutom att städa, tapetsera, ordna, elda och allt annat som hör till livet ute på landet, hinner jag och hjälpredan här hemma också med både bullbak och brödbak.

Vill du fixa till världens godaste, saftigaste och luftigaste bullar, klicka här. Lätta bullar – kräver varken hushållsmaskin eller knådning. Ska jag bjuda på bullar på kvällen rör jag ihop degen på morgonen. Och vankas det brunchbullar rör jag ihop degen precis innan läggdags och ställer den sedan i kylen för att jäsa.

Vill du njuta av goda morotssemlor, klicka här. Det här är ett recept jag bakar efter rätt så ofta även om innehållet varierar efter både dag och tillgång i skafferiet.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Jättebullar som är både saftiga och luftiga.

SAMSUNG CSC

Deg på jäsning. Det vankas morotssemlor.

Tipset

På Granit finns det att köpa vinyl i stil med griffeltavla. Har skrivit upp favoritrecepten och limmat dem på insidan av köksluckorna så slipper jag rota efter recept då minnet sviker.

SAMSUNG CSC

5 Replies to “Livet hemma”

  1. Fiffigt detdär med recepten på insidan av köksskåpsdörrarna. Du verkar vara en sån praktisk kvinna som får saker och ting gjort och vardagen rullar på fint. Jag skulle gärna vara ens en gnutta lik. Ja, och härlig vedspis med ljuvligt blå vägg bakom! Jag får lyckotårar i ögonen av fotona från ert nya hem, lycka och glädje till ert nya fina hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s