Hemma

Det blev en rätt så lång bloggpaus. Och TV-paus. Och paus från omvärlden överlag.

Men nu har vi så gott som flyttat. Och jag börjar längta efter den dag då varje byrå, bokhylla, lampa och stol är införskaffad, och varje liten bok och pryl hittat sin egen plats. Fram tills dess får vi leva med vardag som är lite halvfärdig.

Barnen är hur som helst lyckliga. Skriker och springer runt omkring som aldrig förr, alldeles till sig av stora ytor och myshörnor. Så även om vardagen är långt ifrån inrutad och klar utan istället mest handlar om att frakta grejer och hänga upp tapeter, så känns det som att vi kommit hem och att det här kommer att bli stället vi kommer att se barnen växa upp på.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

17 Replies to “Hemma”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s