OxroadUltra

Kan inte riktigt släppa tanken. Tanken om att bara 3,5 mån. efter förlossningen avverka det där 100 km:s loppet som jag så länge längtat efter.

Platsen vore perfekt. Precis lagom upplägg. Men också en natt utan bebis. Eller en bebis utan mjölktankar en hel natt. Jag pratar om perspektiv.

Men ändå. Vilken häftig upplevelse. Jag vill! Men vågar jag?

Det börjar väl bli dags att snacka med nära om kära om barnvaktshjälp.

Screen shot 2014-01-26 at 8.47.41 PM

Mer info om OxroadUltra finns här.

6 Replies to “OxroadUltra”

    1. Du kan mycket väl ha en point där. Som tur är kan jag vänta rätt så länge innan jag behöver bestämmer mig. Beror väl på ifall jag får sova alls eller inte och hur väl kroppen känns då jag väl börjar springa igen.

  1. Jag läste på sensommaren i Suomen Kuvalehti om det senaste OxRoadUltra och det var inte så väldigt munter läsning. Löpare fick kramper och en del slutade i dropp på sjukhus. Om jag vore dig skulle jag inte ge mig ut på det denna sommar. Det ordnas väl nog igen nästa år och vägen går ju där hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s