Nya träningskläder från Röhnisch

Det är ju inte precis läge för mig att klä mig i tights för att bege mig ut på något tufft backpass just nu, så jag väljer att istället boosta min kommande löpträning med ny träningsgarderob. Lagom till att snön smälter och solen tittar fram kommer jag att få snöra på mig löpskorna och börja beta av kilometer för kilometer åter igen. Som jag längtar.

Röhnisch har lanserat sin vårkollektion och finns nu att köpa både i butik runt om i landet, samt via deras egen webshop.

Titt som tätt får jag frågor om varifrån man kan beställa då man man bor i Finland.

Här kan jag rekommendera Sportamore.fi. Just nu har de också nedsatta priser på en hel massa Shape -tights. Kolla in dessa, dessa och dessa. Gillar, gillar och gillar. Shape tightsen är helt klart mina favoriter. De håller in, lyfter och formar. 

Nedan har jag listat några fler favoriter!

run_1248663_0006-209663_0s70-285643_0002

One Reply to “Nya träningskläder från Röhnisch”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s