Hur gick det sen´?

För ett år sedan skrev jag:

Mål nr. 1
Jag kommer att fortsätta på höstens mat-tema och undvika spannmål och socker under januari månad och se hur det känns. Det här kommer att innebära matlådor till jobbet och mycket mer planering – men det är värt det, ingen tvekan alls där! Jag är faktiskt evinnerligt trött på att äta panerad fisk, panerad kyckling, sönderkokt morot, trist sallad och nacho chips till lunch. Föredrar helt enkelt mat som jag kan kalla mat!

Och eftersom magen äntligen mår prima så vill jag hålla den glad! Ren mat = glad mage! Är övertygad om att allt handlar om balans!

Mål nr. 2
Införa godisdag! Jag behöver nog inte den där Lakritsalen… inte heller den turkiska pepparen. Eller visst kanske jag behöver dem – men en gång i veckan räcker! Börjar med januari och om det går bra fortsätter jag temat också följande månad.

Mål nr. 3
Det här målet är än så länge hemligt! Det har faktiskt inget med vare sig träning eller matvanor att göra. Det handlar helt enkelt om framtid. Inspiration till detta fick jag av Hannas Virrvarr. Om jag lyckas – och det gör jag – så avslöjar jag resultatet i i början av februari!

Resultat:

Mål nr 1. Efter att kontoret flyttade och jag återupptog transportlöpningen, blev jag helt beroende av den bespisning som fanns till hands i lunchrestaurangen – till min stora glädje höll maten bra kvalitet. Magen trilskades från och till under våren, men det där med att undvika spannmål föll rätt så snart i glömska. Summa summarum – har ätit bra mat utan konstigheter.

Mål nr 2. Godis har jag ätit ofta. Alldeles för ofta. Tur nog har sötsuget i alla fall minskat efter att jag plussat.

Mål nr 3. Det här målet har jag redan glömt. Ingen aning vad det handlade om.

2 Replies to “Hur gick det sen´?”

  1. Hihi, bra kommentar till tredje målet. Tyder på en sund inställning till krav och prestationer. Skönt om magen betett sig ok nu – när den gör det är det väl onödigt att trixa. Hoppas att ev. skov inte uppenbarar sig under året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s