Anmälde mig till Vintermarathon 2014

Det gick både fort och smidigt. Anmälde mig utan att tveka. Och troligtvis hinner jag med både ett och två lopp innan den 8.11.2014, men hur som haver kommer just det loppet att vara loppet där jag mäter hur väl jag kommit igen efter barn nummer tre som torde kika fram i slutet av mars. Summa summarum kommer jag att ha drygt sju månader tid att träna efter förlossningen. Vintermarathon är tydligen Sveriges äldsta maratonlopp och således kändes det rätt så kul att springa det istället för Stockholm marathon som jag trots allt redan sprungit tre år i rad.

Stockholm är precis på lagom avstånd efter att vi flyttat, och hoppeligen passar det både M och resten av familjen att de följer med just den helgen till Stockholm. För någon behöver ju såklart titta till bebisen medan jag springer.

Efter målgång lär det väl bli matpaus för lillan/lillen precis som det blev för Viktor då jag avklarat mitt första maraton på Åland år 2010.

SAMSUNG CSC

Bild från sista rundan innan magen sa stop. Men leendet är det samma just nu, för nu känns det bra – eftersom jag har målet spikat för 2014.

10 Replies to “Anmälde mig till Vintermarathon 2014”

  1. låter som ett bra mål! rätt sent på året, men om jag inte kan börja springa snart så är det bättre ju senare det är… ska hålla loppet i minnet!
    snart, snart får du börja springa igen! Jag kan tro att det är jobbigt att inte kunna göra det och att du gärna skulle vara i andras löparskor nu, men din mage går upp mot vilken löprunda som helst just nu 🙂

    Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s