Upp och ner och bak och fram

Det känns lite bakvänt att märka att hela världen runt omkring en springer, samtidigt som man själv får sammandragningar och ont av en ynka promenad men det är väl synd att klaga egentligen.
Idag trotsade jag alla direktiv och gick iväg på en långpromenad med dubbelkärran. Eftersom vi inte är hemma fick jag lov att rätta klädstilen efter vad som fanns till hands. Hittade ett par gamla byxor från Helly Hansen anno tidigt 90-tal samt lånejacka och även om det inte kanske var smickrande var det helt klart funktionellt i rådande julväder. Eller är det rent av vårväder? Naturen verkar i alla fall tro att det är påsk snarare än jul.

20131226-212633.jpg

20131226-212650.jpg

2 Replies to “Upp och ner och bak och fram”

  1. Här är en till som inte kan springa.. är i v 33 och har också mycket sammandragningar. Blir lugna promenader istället med lite pauser då och då. Har som tur är inte problem med foglossning, då hade det nog varit ännu värre.
    Den där chokladtårtan i förra inlägget såg förövrigt otroligt smarrig ut!

    1. Ledsen för din skull, men måste vara ärlig. Samtidigt känns det bra att höra att det verkar lika för många. Ett slag funderade jag allvarligt ifall jag blivit för gammal 🙂 Jag som trodde löpningen skulle ha gjort mig superstark att bära bebis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s