Medveten tystnad

Många har undrat och några har frågat ifall allt är ok då det varit så tyst här inne på bloggen. Man brukar säga att allt har sin tid och därför väljer jag att kommentera det genom radiotystnad. Återkommer den dag då det är tid för det. Men så mycket kan jag säga att jag har under de senaste veckorna lärt mig oerhört mycket om inte bara mig själv, men också om andra. Känslan om samhörighet har förstärkts samtidigt som jag börjat beundra några speciella personer i min närhet – personer som visat att en positiv livssyn och kämparanda kan ta en genom det omöjliga. Ibland behövs det rappa tag och en hel massa jävlar anamma för att man ska ta igenom det värsta tänkbara och det är precis vad dessa människor visat prov på. Så mycket tuffare än världens längsta ultra. Jag är mållös och full av beundran.

One Reply to “Medveten tystnad”

  1. Ja, man kan verkligen bli överraskad av människor när det verkligen ”gäller”. Ibland negativt och ibland positivt, men det låter ju bra att du blev det på ett positivt sätt!

    Jag har sagt det förut och säger det igen; det är din blogg. Skriv vad du vill och när du vill. Men kul att höra från dig! 🙂 Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s