Julklappar

I år har julstämningen inte riktigt vilja infinna sig, men jag bestämde mig hur som helst för att rulla upp ärmarna och köra igång med projekt paketera klapparna.

Svängde ihop en och annan korg eftersom jag tycker det är både kul att få och ge, samtidigt som jag smaskade i mig både en och annan konfekt.

SAMSUNG CSC

Barnen

Barnens klappar var sedan länge tillbaka fixade. Amanda kommer bl.a. att få ett par nya slalomskidor som vi köpte redan för ett år sedan under rean. Viktor får i sin tur ett riktigt maffigt sjörövarskepp från Playmobile som jag fyndade på lopptorg för ett par år sedan. Ju mer jag tittar efter i skåpen, desto fler undangömda presenter hittar jag.

Till släktingar som frågat har vi försökt poängtera att de verkligen har leksaker så det räcker och blir över. Amanda har till och med föreslagit att nu då vi ska flytta ska vi gå igenom och sortera leksaker i skänka bort, spara till senare och flytta med till nya rummet. Det om något säger att behovet är mättat. Eller att hon blivit äldre.

SAMSUNG CSC

Andra då?

Det blev mest praktiska klappar. Grejer som kommer att användas och slitas. Inga onödiga prylar och inte heller några panikköp. Mer än så kan jag tyvärr inte skriva för man vet ju aldrig vem som läser vad.

5 Replies to “Julklappar”

  1. Hoppas klappinslagningen kan locka fram julkänslan. Borde också fixa såna korgar till mina mor o farföräldrar som ju inte precis behöver något. Ska nog plocka ihop lite fotkräm o dylikt i morgon!
    Ha en fortsatt skön helg. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s