Tapeter

Valde att klicka hem tapeten

Själv har jag fastnat för ljusa tapeter, i retro stil. Tänk er 60 och 70 -tal. Bläddrar i härliga tapetböcker och surfar runt på styleroom.se för inspiration.

Amanda bestämde sig däremot i ett tidigt skede att hon vlile ha en ljusblå tapet med blommor och fåglar på. Tyvärr kostade tapeten strax under 80 € rullen vilket fick mig att kippa efter andan. Men så ramlade jag in på den här sidan och plötsligt fick jag rullen för halva priset.

I princip tycker jag att man ska understöda lokala små affärer, men då tiden för leverans förkortas med fyra veckor och priset är hälften mindre då jag beställer direkt, – ja då är valet rätt så enkelt. Tyvärr lilla butiken – den här gången förlorade ni.

SAMSUNG CSC

4 Replies to “Tapeter”

  1. Oj Himmel vad länge sen jag varit in här! Härlig header och härliga inlägg – skall nog se till att titta in lite oftare!! Jo, det är svårt det där med tapeter..man vill ju inte så gärna genast tapetsera om igen 🙂 Lycka till! Flyttat?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s