Helgens plus och minus

Minus:
Helgen visade att inte behöver förvänta mig någon årets mamma-medalj och att jag inte behöver fundera på att platsa bredvid Leila och Underbara Clara i köket!
– Konfekterna jag och barnen skulle fixa till åkte raka vägen i komposten efter att förstört chokladen och gjort den grynig då jag smält den på för hög värme.
– Pita-bröden jag bakade till den sena middagen brändes vid eftersom jag lade in bröden i ugnen och kort därefter gick och lade mig på bastulaven.
– Att vi är mer eller mindre disträ just nu märktes inte minst av då vi gick in på snabbmatsstället och glömde kvar en av ungarna i bilen. Som vi stod i kön tittade vi oss omkring och undrade var i helsike en av yrvädren håller hus. Det tog oss ungefär en minut att märka att en saknades men ändå… Visst funderar man ju ifall vi är riktigt redo för en trea…

Plus:
Min Garmin började plötsligt fungera igen efter att ha legat oanvänd i den där rådiga lådan i minst tre-fyra månader. Nu gäller det bara att vänta ett par månader till innan jag kan rasta den igen. Som situationen är just nu ogillar magen till och med promenader. Får bita i det sura äpplet och nöja mig med att titta på andra som springer.

One Reply to “Helgens plus och minus”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s