Ett paket på posten

Tänk så glad man kan bli av en liten hälsning. 

Fina Annie och Linnéa överraskade mig med en mysig julhälsning – blev så glad, så glad!

Gococo är ett brand som dominerar i min strumplåda och då kan jag inte annat än ge ifrån mig ett litet tjut då ett paket från Gococo trillar ner i brevlådan. Sommartid föredrar jag Light Sport strumporna medan det vintertid är Outdoor Sport samt Technical Cushion High Wool som gäller.

Om du nu tänker att strumpor är strumpor som är strumpor, så kan jag berätta att där tycker nog löparna helt olika. Strumporna är lika avgörande som löpskorna i sig, för vem vill då ha ett par strumpor med en söm som skaver eller strumpor i fel material.

Från löpstöd till gravidstöd

Ju längre in i graviditeten jag går, blir Compression Calf Sleeves en del av vardagsutstyrseln. Speciellt de dagar jag sitter mycket samlar jag lätt på mig vätska i benen. Då fungerar kompressionsstrumporna som perfekt avlastning. Ett stort plus i kanten är färgen, för några beige nyanser vill jag då inte ha på strumporna.

SAMSUNG CSC

Just nu bjuder Gococo på fraktfri leverans fram till jul (de levererar också til Finland). Och om du har vägarna förbi Stockmann kan du passa på att bekanta dig med alla tjusiga strumpor live.

One Reply to “Ett paket på posten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s