Boar, packar och pysslar

Boar

Just den här söndagen har jag försökt fylla med så mycket program som möjligt. Dels har vi åkt runt och tittat på barnvagnar (bl.a. en från Kronan), men också utfört något konkret, nämligen införskaffat en babyinsats till löpvagnen second hand.

Screen shot 2013-12-08 at 5.47.52 PM

 

Är supernöjd med inköpet. Mjukt och gosigt och alldeles nödvändigt.

Packar

Väl hemma har jag ordnat och fixat i lagret, fyllt flyttlådor med kläder och skor, och samtidigt börjat inse att tiden går fort just nu. Alldeles snart är det dags att vinka hejdå till grannskapet.

Mer boing

Under tidigare graviditeter har jag både sytt babykläder och målat om spjälsängar etc. Denna gång har jag hållits relativt lugn. Ända fram till förra veckan det vill säga.

Allt efter att jag såg Clara i Vecka för vecka visa upp sitt Babynest som hon klickat hem från lekmer, har jag velat sy ett just sådant. Åter en gång menade snåljåpen inom mig att 150 euro för en babybädd som används i ett par månader är tok för mycket. Sagt och gjort. Idag körde jag igång med just det projektet. (Lägger upp bilder så fort jag fått något konkret till stånd).

Och mer pyssel

Mycket vill ha mer och den där ivriga inom mig säger att ifall jag klarade det på femman i lågstadiet borde jag också få till det nu då jag passerat trettio – men vem vet?

Då A fick syn på kusinens yllevantar krävde hon att jag skulle sticka henne ett par. Önska mig lycka till. Har i alla fall fått de första maskorna på stickorna.

3 Replies to “Boar, packar och pysslar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s