Nu byter jag spår

Under de senaste veckorna har det gått trögt. Skrivlusten har avtagit i takt med att besvären ökat vilket till slut resulterade i akut identitetskris.

Efter att jag börjat springa maraton för sisådär tre år sedan, blev löpningen inte bara vardag för mig – det blev en stor del av jaget, något som definierade just mig. Då den tredje graviditeten gjorde att löpningen uteblev från rutinerna visste jag plötsligt inte vad jag längre skulle skriva om och Mammaspring blev Mammagnäll

Men nu har jag bytt spår. Jag har insett att ifall bloggen ska hållas vid liv kan den inte handla om vad jag vill vara, utan om vad jag är. Och just nu är jag just det – en gravid löpare som tillfälligt plockat undan löpskorna. Istället pysslar jag på i det som nu är vardag. Eller kaos.

Så vad nu då?

Framöver kommer det långt att handla om stora livsomställningar och stora beslut som redan faktiskt fattats. Ja, det är mycket som händer just nu. Dels handlar det om att säga hejdå, men lika mycket handlar det om att säga hej till allt nytt. Alla beslut som fattats har hur som helst varit väl genomtänkta med en långsiktig plan. Det har helt enkelt gällt att bestämma sig för vem, vad och var vi vill vara då barnen växer upp.

SAMSUNG CSC

På bilden har jag precis gått in i vecka 24 och visst är det en lite större bulle på gång, jämfört med då Amanda låg i magen för åtta år sedan. Är jag klädd i den där skämma-bort-mig-själv-tröjan och halsduken i mjukaste merinoull från COS som jag köpte tidigare i veckan.

13 Replies to “Nu byter jag spår”

  1. jag tycker att det är jätte kiva att läsa om dig och även om din träning nu då du är gravid. jag sprang mitt första maraton i juni men har sprungit i fem år. Är nu också gravid och vi är säkert ungefär lika långt. Har inte sprungit nu sen i lite på vecka 20, har bytt ut det mot stavgång och simning. Lycka till med allting som du/ni har framför er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s