Veckan som gått

Gång är den nya löpningen för mig

Bloggtorkan har varken berott på tidsbrist eller idétorka. Däremot har den senaste veckan varit  tyngre än vanligt sett ur preggo-perspektiv. Ryggont och sammandragningar påverkar inte bara sömnen, utan också varandet på dagen. Det positiva jaget har ersatts av en rätt så stingslig preggzilla och klagovisan har hakat upp sig.

Aj, aj, orkar inte, här tar det ont, och här. Jag kan inte göra såhär, inte sådär. 

Då moodet blir på, påverkas innehållet. För att inte låt som en söndrig skiva låter jag alltså bli att skriva. Så nu vet ni hur det är. Har ont, är trött och gnällig. Den stora aha-upplevelsen fick jag hos rådgivningen då situationen lyftes på bordet. Kanske jag helt enkelt måste sakta ner och inse mina gränser – kanske jag på så sätt orkar hela vägen?!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Någon löpning finns inte just nu på kartan. Istället har jag försökt njuta av en långpromenad i solskenet, legat vågrät i soffan och tagit en avstickare till en skön lite inredningsbutik. Precis vad jag behövde – ett andrum där jag för en liten stund drömde mig bort bland fantastiskt fina tapeter och prylar som kändes alldeles nödvändiga.

Tre små rum, som inredningsbutiken heter, har också ett alldeles underbart utbud gammaldags leksaker. Fastnade för trafikskyltarna och småbilarna. Vilken dröm för alla småkillar. Och vilken dröm för mig som ogillar alla plastprylar i slit och släng anda.

SAMSUNG CSC

Häftiga trafikskyltar. Något för skidstugan?

SAMSUNG CSC

Klassiskt och snyggt!

SAMSUNG CSC

Verktygen till vänster väntar redan på sin nya ägare. Kanske det blir till jul, eller så till 4-års dagen. En lycklig liten Byggare Bob blir det hur som helst.

8 Replies to “Veckan som gått”

  1. Jag tänkte precis samma när jag läste, ”hit med allt bara”. Så som inlägg i lägre tongångar också, menar jag. Sköt om dig!

  2. Det låter ju inte jätte kul, man vill ju kunna njuta av tiden som gravid. Samtidigt är ju promenader inte helt fel heller och jag gissar att när bebben är ute får du mycket tid till löpning på tumanhand med babyn.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s