Bugaboo

Då jag väntade Amanda var jag rätt så snabb med att klicka hem en Bugaboo Cameleon. Kommer ihåg att vi var ett par stycken totalt som gick omkring med bugga där vi då bodde. Majoriteten hade Brio, Teutonia och Hartan och visst kan jag erkänna att just de vagnarna lämpade sig rätt så bra då snön låg i drivor och det blåste nordan. Vagnen passade ändå oss perfekt och då Viktor tittade ut hade vi flyttat. Plötsligt var Bugaboo vardagsmat och syntes både till höger och vänster så fort man stack näsan utanför dörren.

Men så kom dagen då jag vinkade hejdå till vagnen för vem hade då trott att vi skulle behöva den igen.

image_gallery

Och nu är det då alltså snart dags igen att gå omkring med vagn, och med iver har jag kastat mig ut i vagndjungeln. Eller, tjaa… Jag har googlat och spanat in vad Bugaboo idag har att erbjuda. Föll direkt pladask för Bugaboo Buffalo.

bugaboo-buffalo

Löpvagnen hade jag som tur vett nog att inte göra mig av med. Längtar att åter igen få uppleva det här, det här och till och med det här.

7 Replies to “Bugaboo”

  1. Jag skulle också kunna tänka mig en Buffalo! Har en donkey nu och Buffalon verkar vara rätt lik. Fast rymligare. Kanske vore något när Sixten slutar åka vagn och vi inte behöver ha nån dubbelvagn. Fast då har vi isf springvagnen.. Men vagnar är kul! 🙂

  2. Nu har du säkert skrivit det redan, men vad är det för löparvagn ni har? Ännu funkar vår Teutonia kanonbra, men när den lilla blir större vill vi nog ha en annan vagn att springa med.

    1. Jag hade en Easywalker Sky, men den sålde jag precis. Istället kommer jag att satsa på en Urban Jungle Terrain vagn med stora hjul och handbroms. Den tror jag att kommer att fungera kanon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s