Sista löpturen?

 

Jag tror jag är i vecka 22. Hur som haver börjar sammandragningarna bli så pass onda att jag nog får lugna ner takten rejält framöver. Längre räcker det inte bara att gå uppför. Magen blir i varje fall stenhård och det strålar längs insidan av låren. Känns riktigt surt, eftersom jag hoppats på att få springa fram till förlossningen.

Skyller på åldern. Det känns tyngre med barn nr. 3 än vad det gjorde med barn nr. 1 & 2. Och det var definitivt lättare för åtta år sedan då jag var tjugo+. Nu gäller det hur som helst att lyssna till nuläget och sakta ner.

Kom i varje fall ut på en runda

Idag fick jag sällskap av dessa sköna grannfruar. Kommer verkligen att sakna alla dessa löparfrälsta brudar som bor här i kvarteret. Av de hundra gånger jag frågat löpsällskap har jag fått jakande svar så gott som vareviga gång. Snacka om motivationshöjare – för många gånger hade jack eventuellt backat om det inte varit för den där sista pushen. Idag blev det alltså en åtta. Kan det vara den sista innan våren måntro?

SAMSUNG CSC

Marja, jag själv och Elina. Just idag blev det mycket snack om förebilder.

SAMSUNG CSC

Avslutade lördagen med en riktig festmåltid. Rostade rotfrukter och grönsaker med en riktigt saftig biff. Med en hel massa chili och vitlök var middagen perfekt. Mums!

13 Replies to “Sista löpturen?”

  1. Skönt ändå att du kunnat springa så länge. Börjar det kännas obehagligt är det väl bäst att låta bli. Och som Andréa skriver – snart är den lilla ute och du börjar springa igen. Fast jag vill ju att tiden ska gå lååångsamt nu!

  2. Kan ju också vara några veckor som känns jobbiga, brukar också denna tid få problem, men kunnat köra bra ingen senare in i graviditeten. Men helt klart ska du ta det lugnare om du känner att magen säger ifrån. Har du sprungit tidigare under dina graviditeter?

    1. Nej jag har inte sprungit förr. Men hoppas det är som du säger. Nu fick jag i varje fall ett tydligt nej från barnmorskan så det är bara att lyssna och göra som hon säger.

  3. Kanske är det som Bella säger bara ett par jobbiga veckor just nu? Och skulle det inte vara så så går ju tiden snabbt, snabbt. Snart är nya lilla livet ute och du springer med vinden i håret igen!

  4. Strongt att du kunnat springa så här länge ändå! Och ja, kanske svänger det efter några veckor. Håller tummarna att du får må bra i alla fall och kan vara ut och röra på dej på något sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s