Lördag = loppisfynd

Det börjar bli något av en vana, och samtidigt något jag kommer att sakna oerhört den dag vi åker iväg med flyttlasset. Jag snackar såklart om loppiset nära oss. Loppiset som gång på gång levererar, tack vare överklassens skåptömningar som jag i min tur rotar bland som en galning så fort de lagt upp godbitarna på hyllan.

Förutom julklapp och födelsedagspresent till Viktor (en bilbana och en radiostyrd raserbil i förpackning, d.v.s. båda i nyskick), fyndade jag också post graviditet -kläder till mig själv.

loppislördag

Rivièra Maison är helt tydligt poppis. Kunde välja och vraka mellan en hel massa inredningsprylar. Denna gång nöjde jag mig med dessa tjusiga glasskålar.

SAMSUNG CSC

Kom också över ett par brickor i teak från inhemska Pentik. Och hela fem sköna pocket böcker. Älskar den här typen av böcker. Lagom spännande och tillräckligt lättlästa för att jag inte ska somna med näsan i boken efter fem minuter.

SAMSUNG CSC

8 Replies to “Lördag = loppisfynd”

    1. Böckerna kostade 1 euro styck. Toppen från Gap 1,50. Shortsen från Ralph Lauren 5 euro. Koftan i ull från A&F 4,70 euro. Skålarna från R&M gick loss för en tia. Brickrna kostade 4 euro. Klänningen var dyr – kostade hela 17 euro.
      Inte precis gratis, men riktigt förmånligt ändå med tanke på nypris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s