Mörkt ute, mörkt inne

 

… mörkt i hjärtat, mörkt i sinnet.

Fast det där lät nog lite väl dramatiskt.

Det är mycket på gång just nu. Då jag åker hemifrån är det mörkt och som jag kommer hem är det mörkt. Läste idag att björnarna gått i ide och av någon orsak avundades jag deras vintersömn. Mörkret som infallit känns rätt så kompakt och det får mig att smida planer om 45 minuters lunchpass ute i dagsljuset. Behöver tanka ljus mer än vanligt – vet inte om det beror på graviditeten eller vad, men tröttheten är kronisk.

Boost

Tack vare dessa underbara ungar fick jag i varje fall uppleva ett riktigt svettigt danspass så fort jag staplade in genom dörren. Shakade loss under disco-kulan och just då kändes mörkret välkommet. För vem vill egentligen gå på disco mitt på ljusan dan´.

Untitled-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s