Rastade och testade TomTom

Egentligen hade jag ju inte tänkt springa idag, men så såg jag TomTom ligga framme och på ett ögonblick snörde jag på mig löpskorna. Kan i alla fall konstatera att jag är personen som drivs av att kunna dokumentera utförd träning.

Hittills har TomTom varit lätt att lära känna. Än har jag inte öppnat instruktionsboken och likväl kan jag använda klockan.

SAMSUNG CSC

Med knappen under styr man och även om den kanske känns lite väl Nokia a la tidigt 2000-tal efter att ha använt Garmin fr610 med pekskärm så är denna lätt att manövra.

SAMSUNG CSC

Det där med att hitta satelliter går enfaldigt lätt. Med Garmin kunde det lätt ta mig uppemot 3-4 minuter. TomTom är startklar efter ca. 10-15 sekunder.

SAMSUNG CSC

Hemma efter 6,24 km i skog och mark. Det enda negativa är antalet fönster man kan ha synligt på en och samma gång. Garmin fr610 gav utrymme för fyra fönster. Här var jag tvungen att välja bort tiden då jag ville följa pulsen, sträckan och tempot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s