Vinn träningskläder från Röhnisch

I och med att jag fyller år på söndag har jag fått en fantastisk möjlighet att lotta ut lite finfina träningskläder från Röhnisch.

Vad sägs om ett seamlesslinne med brottarrygg och ett par shape-tihgts som för övrigt hör till mina absoluta favoriter då det kommer till träningstights.

a_Training

Det enda du behöver göra för att delta är att du går in på Röhnisch sida, väljer ut dina favorit shape-tights och skriver din hälsning i kommentarsfältet. Jag vill också att du delar tävlingen på din blogg, via twitter eller facebook.

Lycka till – vinnaren lottas den 10.11 precis innan midnatt!

Vinsten är värd ca. 110 euro / 1000 kr.

84 Replies to “Vinn träningskläder från Röhnisch”

 1. Ett stort grattis på födelsedagen !!
  Jag hoppas du får en fantastisk dag med massor av kärlek, presenter och godsaker !

  Här hemma firas det oxå gör fullt idag.
  Första bröllopsdagen 🙂

  Jag delar tävlingen på fb – Michaela ambjörnsson
  Och faroriten är doris shapetights.
  Dom skulle hålla mig både snygg och varm i löpspåret i vinter.

  Hoppas massor !!

 2. Shape Petra ser ut att va helt perfekt till löparundor o gillar midjan på den 🙂 Grattis på födelsedagen hoppas du får en underbar dag!!

 3. Jag är hemskt gärna med och tävlar då jag verkligen behöver träningskläder!
  På docktorns order är det träning som gäller för att få ordning på min kropp efter min gastric operation.
  Dessvärre är jag sjukskriven och måste prioritera annat innan jag köper ngn form av kläder.

  Förälskade mig i Shape Petra ❤

  MVH

 4. Sku passa väldans bra med en uppdaterad träningsgarderob. Speciellt Shape Petra 7/8 Zip Tights sku passa bra med en långärmad Petra LS Tee till. Härligt med lite färg i höstrusket. Även golfkläderna lockade en aning, men för tillfället är det nog löpning framom golf. (delat på fb)

 5. Grattis lite i efterskott. Jag är såå gärna med i utlottningen eftersom löpningen är lite av gratisterapi i mitt liv och ett par nya tights skulle minsann pigga upp i höstmörkret. 🙂 Om jag vinner vill jag helst ha ett par Shape Petra. Delar på min blogg: ensamma.ratata.fi

 6. Wow – vilken kanontävling! Jag är gärna med och tävlar! Mina favoriter är: Shape Doris 7/8 Tights. Jag har länkat till dig till höger i min blogg under ”bra tävlingar”. Ha en fortsatt fin kväll.

 7. Grattis och vilken kul tävling 🙂 Jag föll för Shape Ester Long Zip modellen och skulle gärna träna med dem på, kanske får man en kick och känner sig starkare. Har haft paus från gymmet en tid men planerar att återgå snart, vill slå mitt personliga resultat i benpress och bli starkare i benen än vad jag är idag. För ett år sedan opererade jag mitt knä och det är viktigt att jag har styrka och uthållighet i benet. Jag håller tummarna 🙂 Delar på FB!

 8. Grattis o härliga kläder rönisch har 🙂 Mina absoluta favoriter är Shape Alma Capri Zip Tights, gillar tights med bred resår. Delar på FB o håller tummarna 🙂

 9. Grattis!
  Tyckte Doris 7/8 var snygga som bara den. Dessutom får jag snart börja träna igen efter sjukdom så skulle sitta finfint med lite nya träningskläder!
  Ha en fortsatt bra födelsedag! Länkade på dipdiy.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s