Kosttillskott

För någon vecka tillbaka fick jag ett mail där jag blev tillfrågad vilken typ av kosttillskott jag äter nu under graviditeten. I princip har jag inte ändrat något alls under det senaste året.

Förutom medicinerna som jag tar dagligen, hör 2 msk Mivitotal Plus till morgonrutinen, liksom en sked Regulat Pro och några kapslar Eskimo Brainsharp fiskleverolja.

Regulat Pro Bio är kanske den produkt som jag varit mest nyfiken på. Smaken kan jag väl inte precis skryta över, men samtidigt är det ett kosttillskott som känns naturligt gott för kroppen. Regulat Pro innehåller viktiga aminosyror, di-, tri- och oligopeptider och andra ämnen som jag inte förstår vad innebörden av. Det jag vet är att produkten sägs främja en normal ämnesomsättning och påverka immunsystemet positivt. Efter att han använt produkten under ett par månaders tid, är jag fast.

SAMSUNG CSC

Alla produkter ovan finns att klicka hem från sinunapteekki.fi. Testade näthandeln då jag helt enkelt inte kom iväg till hälsokostaffären och kunde konstatera att jag var nöjd med servicen. Produkten postades till närmsta närbutik och fanns att avhämta efter bara någon dag.
(Detta inlägg är inte sponsrat).

3 Replies to “Kosttillskott”

 1. Hej!
  Hittade in på din blogg och såg att du testat regulat pro. Jag var inne på hälsokost idag och fick tips om den då jag har dåligt immunförsvar, mage, stressar och är trött. Men priset på 600kr gjorde att jag väntade med ett köp.
  Tycker du denna produkt funkar eller är det bara ett lur?
  Blir jätte glad om du vill hjälpa mig med frågan 🙂

  1. Nja… jag vet inte riktigt. Jag äter det själv, men vet inte om jag vågar svära på dess effekt. Jag tror vad som helst fungerar så länge man tror på det.
   Jag äter regelbundet mjölksyra, omega etc. så jag vet ju inte vad som hjälper mig. Men jag är åter igen symptomfri från mina magproblem. Så visst. Något är det som fungerar.
   Priset är faktiskt otroligt saftigt. Och smaken är rätt så hemsk. Surt. Men som sagt – jag använder mig av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s