Kvalitet från loppis

Under de senaste åren har jag verkligen lärt mig loppisfynda. Utbudet på loppisarna har också gjort att jag ogillar att gå i vanliga klädaffärer, eftersom jag sällan hittar något som faller mig i smaken. Sportkläder och -skor hör dock till undantagen, eftersom dessa kläder oftast både är urtvättade och slitna då de läggs till försäljning på loppisar.

Senaste besök resulterade i följande fångst:

loppis2

Jag hade bestämt mig för att inte köpa någon skötväska, men så snubblade jag över en från storksak med tiotals fack för blöjor, nappar etc. och då kunde jag inte hålla mig. Väskan kostade mig 20 euro medan overallen från Ticket To Heaven gick loss för en tia.

loppis4

Koftan i ull till höger kommer från Karen Millen och kostade hela sex euro. Den jag har på mig på fotot kommer från Gina och den kostade två euro. Perfekt för en växande mage.

loppis6

Amanda fick en gå-bort-jacka. 8 euro kostade den.

loppis3

Blått är flott! Denna gång hittade jag också en tröja och en munkjacka som kommer att få gå i arv. Först i tur är Amanda och senare får Viktor ta över. Det här kalaset var rätt så dyrt – tjugo euro. Ajaj… men smakar det så kostar det!

8 Replies to “Kvalitet från loppis”

  1. Så otroligt bra fyndat! Jag önskar jag hade ögat för sånt men det har jag inte, tycker aldrig jag hittar något av värde på loppisar men det är nog min taktik det är fel på! 🙂

  2. Vilka loppisar går du på? här i stan måste man gå till sandviken på sommaran och försöka hitta någon som inte är proffs. Dessutom måste man gå tidigt på morgonen, för proffsen köper upp allt det värt att ha genast så fort det öppnar. På uffen vill dom ha 40€ för HM jackor och 4€ för slitna barnvantar. Det blir liksom billigare att köpa nytt från butiken…

    1. Jag brukar gå till Akseli (finns i övre vån. av K-supermarket i Mankkans, nära Åbo motorväg).
      På sommaren finns det ett bra uteloppis varje söndag vid Vermon ravirata.

  3. Åh, vad jag önskar att här i trakten skulle finnas lika ”bra” loppisar som i Helsingfors-regionen. Fast inte vet jag hur mycket tid du sätter på att gå omkring på loppisarna (?) – kanske jag bara ser framför mig hur det är fullt av fina grejer, hela loppiset fullt. 🙂
    Härligt att se en skymt av magen igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s