Babystol till TripTrap

Som Viktor lämnat babylivet bakom sig har vi gjort av oss med samtliga babyprylar. Babyskydd, leksaker, kläder, spjälsäng, pottor, sittern från Babybjörn, bärsjalar… Ja ni hör – rubbet!

Som veckorna går börjar jag smått titta mig omkring efter nödvändiga tillbehör som kommer att underlätta vardagen. Någon kanske tycker att man borde vänta, men om man gör som jag, införskaffar allt second hand, gäller det att slå till då man kommer över den pryl man letat efter.

Babystolen till Trip Trap hittade jag via nätet och eftersom den befann sig ett stenkast bort var jag inte sen med att ringa upp säljaren. Med hjälp av denna hoppas jag kunna få en lugn stund vid middagsbordet. Av erfarenhet vet jag nämligen att ungarna brukar börja skrika och kräva bröstet så fort man plockat fram middagen och lagt ner dem på golvet för att få händerna fria.

loppis1

Annat vi redan köpt är:

  • ett babyskydd i nyskick för 15 euro
  • babylarm eftersom jag tror babyn mår bra av att sova utomhus för en tjugoa
  • kläder i ull och silke för några euros styck

Det jag kommer att tigga tillbaka av grannar och vänner är:

  • spjälsäng
  • pottor

Och det jag letar efter ännu är bl.a.:

  • Balance sittern från Babybjörn
  • sovpåse (dun)

SAMSUNG CSC

Kunde inte låta bli dessa söta babyskor från adidas. Hela 2 euro kostade de.

9 Replies to “Babystol till TripTrap”

      1. Jag kollade på huuto och tori, priserna verkar variera ganska mycket. hur låter 60 euro? Vi köpte den till William, så den har varit i bara hans användning, men han använde den mycket 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s