En pannlampa som levererar

En oväntad förkylning har tvingat mig till vila under de senaste dagarna, men idag vågade jag mig ut på en rask promenad med en gammal vän.

Vi har knappt träffats på ett helt långt år, men med vissa personer märks det knappt att man varit ifrån varandra. Det var som om vi fortsatte där vi blev senast och därför rådde det ingen brist på diskussionsämnen.

Just idag vågade vi oss iväg på både mörka skogsstigar och öde vägar – helt och hållet tack vare pannlampan.

Det kyliga vädret har jag dock inte vant mig vid. Klädde mig i underställ i merinoull och vindjacka med tillhörande byxor, men likväl var jag iskall in i ryggmärgen. Tacka vet jag löpning som håller en varm. Får väl hoppas på att förkylningen försvinner fort.

SAMSUNG CSC

3 Replies to “En pannlampa som levererar”

  1. Jep, löpning håller en varm, jag sprang i morse i -7 typ i bara långa trikåer och benvärmare och hölls helt tillräckligt varm. Jag funderar på att investera i ett par vintertrikåer, har du något favoritmärke som du rekommenderar eller vad skall man egentligen tänka på? Visste inte ens att det fanns såna förrän nu i höst…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s