Efterlyser lopp

Hösten 2014

Drömmer om hösten 2014 – finns det något lopp ni kan tipsa mig om?

Om bara några dagar hade jag kunnat ta flyget till Amsterdam för att på söndag springa maratonet där. Denna gång kommer min flygstol att stå tom och nummerlappen kommer att förbli outlöst.

 

16 Replies to “Efterlyser lopp”

  1. Vill också rekommendera Lidingöloppet! Trots bristen på bildmaterial från årets lopp tycker jag definitivt du ska lita på mitt ord och komma dit. Jag tänker fara nästa år igen. Det är dessutom 50-årsjubileum.

      1. Berlin är en otroligt härlig stad! Och marathonet är bra organiserat + bästa publikstödet jag någonsin upplevt 🙂

  2. vilken distans vill du springa? Både Växjö och Göteborg marathon går väl på hösten… finns även ”Vintermarathon” i november som sista åren arrangerats i Sthlmstrakten. kul att du är halvvägs i grav!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s